Beskyttelse med bølgepap under flytning

Vi vil gerne beskytte vores ting under den kommende flytning, og derfor er vi nu på jagt efter bølgepap til at pakke glas, porcelæn og lignende ind i, inden de puttes i flyttekasserne.

Jeg vil gerne have noget godt bølgepap, men jeg vil også have fat i noget boblefolie. Begge dele beskytter tingene rigtigt godt under flytningen, og så kan begge bruges efterfølgende.

Bobleplast kan blandt andet bruges til at male på, og efterfølgende overføre motivet til et stykke papir. Det giver en speciel effekt med farvede cirkler der danner et motiv på papiret.

Bølgepap kan bruges sammen med fjer til at lave et indianerpandebånd, så alt i alt giver det god underholdning når vi er færdige med at flytte, og det er ikke kun flyttetilbehør som vi køber.

Vi kan vist også godt bruge lidt flere flyttekasser – vores ting fylder altså bare lidt mere end vi havde forventet. Jeg vil skyde på at vi kommer over 75 flyttekasser alt i alt. Det er altså nogen flere end vi kan have i en bil, selvom de ikke er foldet ud.

Flyttekasser fylder bare meget når man skal hente dem hjem, så enten er der mange køreture eller også er det med en stor trailer efter bilen.

Advertisement
Beskyttelse med bølgepap under flytning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s