Fliser eller belægningssten

Skal vi vælge fliser eller belægningssten til anlæg af vores nye indkørsel og terrasse?

Vi er langt fra enige om hvordan belægningen skal se ud. Skal det være de små belægningssten eller de større fliser.

Fruen er faktisk i gang med at tale om soldaterfliser eller bordurfliser (altså de helt helt store fliser, som vi ikke kan lægge uden hjælp)

Jeg er meget mere til belægningssten som holllændersten eller herregårdssten. Godt nok skal der lægges mange flere, men de er også tilsvarende lettere, eller faktisk noget lettere end overfladearealet er mindre. For de store fliser kræver 8-10 cm tykkelse for at kunne bruges i indkørslen (kilde: http://www.fc-beton.dk/fliser-til-indkoersel_239.html), hvorimod herregårdssten i 6 cm tykkelsen nemt kan bære en bil uden af knække.

Der er også mange andre farvemuligheder når man går efter belægningssten frem for havefliserne. Skal man have farvede fliser, bliver prisen hurtigt ekstremt høj.

Så derfor forsøger jeg igen og igen at overbevise om de mange fordele ved belægningsstenene frem for betonfliserne. Hvad det ender ud med er endnu ikke sikkert, men skal nok følge op på det.

Udover betonfliser eller belægningssten skal vi også have købt en del andre betonvarer. Eksempelvis skal vi have købt nogen støttemursten som kan holde en god høj skrænt.

Vi skal også have fat i lidt fundablokke til at støbe et fundament til vores nye drivhus.

Advertisement
Fliser eller belægningssten

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s