Forskellige flyttekasser

Der er flere forskellige flyttekasser end jeg regnede med. Jeg har forsøgt at sætte mig ind i hvilke flyttekasser jeg skulle vælge til den kommende flytning da jeg kan se at der er stor forskel på prisen.

Størrelsen

Der er flere forskellige størrelser på flyttekasser. De “normale” flyttekasser findes som senior og junior.

Seniorflyttekasserne er de store kasser, mens juniorflyttekasserne er de lille, men der findes både større og mindre kasser end senior og junior.

Et enkelt sted har jeg fundet en multiflyttekasse som er noget mindre en juniorflyttekasserne. Multiflyttekasserne er rigtigt gode til at stable tallerkner i.

De største flyttekasser jeg har fundet er garderobeflyttekasser til flytning af tøj på bøjle. Flyttekasserne er høje og med en bøjlestang for oven så du kan hænge bøjletøj ind i kassen.

Kvaliteten

Selvom du ved hvilken størrelse flyttekasse du skal bruge, er der stadig forskellige typer af kasser at vælge mellem.

Du kan købe de billige flyttekasser som kaldes for økonomiflyttekasser eller de dyrere professionelle flyttekasser.

Prisforskellen dækker over kvaliteten og tykkelsen af det pap der er brugt til produktionen. Økonomiflyttekasser er ikke gode til at stable oven på hinanden da vægten fra de øverste flyttekasser hurtigt vil blive mere end den nederste flyttekasse kan modstå.

Det betyder at man bør købe professionelle flyttekasser hvis man skal flytte med en lukket flyttetrailer, en flyttecontainer eller flytte på anden vis hvor man skal udnytte højden ved at stable flere flyttekasser ovenpå hinanden.

Advertisement
Forskellige flyttekasser

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s