Udfordringer med alger i indkørslen

Allerede efter 2 år i det nye hjem er der problemer med alger på fliserne i indkørslen.

De sidste par måneder hvor vi har haft masser af varme og ingen regn, har problemet ikke været stort, men inden solen og varmen for alvor kom, var fliserne meget grønne og glatte.

Grønne fliser

En ting er at grønne fliser ikke er så kønt, noget andet er at med det fald som vores indkørsel har, og så glatte som de algeramte fliser var, var det faktisk farligt at gå ned af indkørslen. Flere gange har vi oplevet at glide, heldigvis uden af falde.

Jeg tænker at der også er en reel mulighed for at bilen begynder at glide på fliserne hvis de bliver lidt mere glatte end tilfældet var i dette forår, og det kan hurtigt blive dyrt hvis bilen glider ind i den anden bil, i stolpen i hjørnet af carporten eller andet.

Professionel rens

Derfor har vi besluttet at bruge lidt penge på at holde algerne væk fra fliserne.

Vi har søgt info flere steder, spurgt ”eksperter” rundt om på nettet og ringet til forskellige professionelle algebehandlere.

Det vi er nået frem til er at fliserne skal imprægneres så algerne ikke kan vokse på dem. Vi kan vælge at købe noget ”gør-det-selv” imprægnering, eller vi kan bestille professionelle til det. Så vidt vi kan forstå er der forskel på kvaliteten af imprægneringen som vi selv kan påføre og så den imprægnering af fliser som professionelle kan give.

Den professionelle imprægnering er noget kraftigere, og må ikke anvendes af private.

Derfor vil vi gerne betale lidt ekstra for at få imprægneret fliserne.

indkørsel

Nu skal vi så finde ud af om vi selv kan rense fliserne inden de skal imprægneres, eller om vi også skal købe en algebehandling og / eller fliserensning.

Er der nogen der har erfaringer med professionel imprægnering af indkørslen, så skynd jer at komme med gode råd inden vi om et par uger vil bestille imprægneringen.

Advertisement
Udfordringer med alger i indkørslen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s