Indretning af opbevaringsrum

Der er mange ting at forholde sig til når man skal flytte. Noget af det der trækker meget tankekraft lige nu er indretningen af det nye opbevaringsrum hvor vi får plads til morgenmad, pasta, konserves og mange andre fødevarer med længere holdbarhed.

Vi vil også gerne have plads til opbevaring af frostvarer i en kummefryser, og så skal der laves plads til opmagasinering af køkkenmaskiner.

Hvis vi er heldige kommer det til at passe med at vores klapsammenstole kan opbevares ved siden af fryseren, men det må vi lige se på når vi får flytte rigtigt ind.

Vi vil rigtigt gerne have masser af hylder til at stille tingene på inde i opbevaringsrummet, men indtil nu er vi ikke sikre på hvordan det skal indrettes.

Fordelen ved træhylder eller træreoler er at det er billigt og nemt, hvorimod at vi med stål eller jernreoler får meget stabilitet, større bæreevne og nemmere rengøring.

Vælger vi at bruge lidt flere penge på opbevaringsrummet vil vi kunne opsætte et fleksibelt system med justerbare hylder hvilket også virker attraktivt i forhold til hygiejnen.

Vi behøver heldigvis ikke at beslutte noget endnu, da vi i de første par uger vil bruge rummet til opmagasinering af flyttekasser og andet som ikke får en fast plads lige til at starte med.

Advertisement
Indretning af opbevaringsrum

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s